У результаті штурму промзони в Авдіївці було поранено трьох українських військових

Читать на русском
У штабі антитерористичної операції розповіли, скільки українських військових отримали поранення в штурмі Авдіївської промзони.

У результаті ранкового штурму бойовиками промзони в районі Авдіївки поранені троє українських бійців, точної цифри загиблих немає.

Про це в ефірі «112 Україна» заявив спікер штабу АТО Леонід Матюхін, повідомляє «Слово і Діло».

«Тактика у бойовиків та ж сама, що і на Світлодарській дузі: вони проводили не менше години обстріл з мінометів, гранатометів, всього, що у них є на озброєнні. Близько 7 години ранку вони намагалися атакувати наші позиції. Мета була проста: хотіли спробувати вибити з наших позицій. Думаю, ті, хто їх відправляв, добре знали, що у них нічого не вийде... напевно хотіли, щоб більше загинуло. Наші атаку відбили, бій був досить жорсткий, у нас є втрати, у них, звичайно, втрати більші, але про їхні втрати ми не дуже переживаємо», - повідомив Матюхін.

Спікер штабу не зміг назвати точну цифру втрат серед українських військових, проте підтвердив, що вони є. «Поранених було троє», - додав він.

Нагадаємо, раніше в штабі АТО повідомили про 55 обстрілів з боку бойовиків. Також, сепаратисти з ранку почали штурм Авдіївської промзони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: