Бойовики застосували 122-мм артилерію на маріупольському та луганському напрямках

Читать на русском
У штабі антитерористичної операції розповіли, які населені пункти були обстріляні бойовиками з артилерії.

Російсько-окупаційні війська з артилерії калібру 122 міліметра обстріляли позиції військовослужбовців Збройних сил України на маріупольському та луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

На маріупольському напрямку по Широкиному, Талаківці, Лебединському та Водяному били зі 122-мм артилерії. З мінометів різних калібрів обстрілювали Красногорівку, Широкине та Новотроїцьке. З гранатометів і стрілецької зброї били по Широкиному, Талаківці, Мар'їнці, Новотроїцькому, Лебединському та Водяному. Також, по Новотроїцькому та Гнутовому неодноразово вели вогонь снайпери. По Широкиному неодноразово стріляли БТР противника.

На донецькому напрямку бойовики застосовували 120-мм і 82-мм міномети, також гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. Вони обстрілювали Авдіївку, Кам'янку, Зайцеве, Луганське та Троїцьке.

На луганському напрямку російсько-окупаційні війська зі 122-мм артилерії обстрілювали Кримське, а з гранатометів – Троїцьке та Новозванівку.

Нагадаємо, раніше на Донбасі загинуло двоє українських військових. А в ОБСЄ занепокоєні збільшенням кількості жертв в АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: