Франція гальмує надання Україні безвізового режиму – депутат Європарламенту

Читать на русском
Франція є останньою країною Євросоюзу, яка гальмує надання Україні безвізового режиму. Про це розповіла депутат Європарламенту Ребекка Гармс.
Ребекка Гармс

Франція є останньою країною Євросоюзу, яка гальмує надання Україні безвізового режиму.

Про це «Укрінформу» розповіла під час відкриття форуму «Європа-Україна» у Польщі депутат Європарламенту Ребекка Гармс, повідомляє «Слово і Діло».

Вона уточнила, що за її останньою інформацією з МЗС Німеччини, Франція є останньою країною, яка гальмує надання Україні безвізового режиму.

«Але Україна незабаром отримає безвізовий режим, хоча поки що немає конкретної дати його запровадження», – констатувала депутат Європарламенту.

Іванна Климпуш-ЦинцадзеНародний депутат України
Климпуш-Цинцадзе заявила, що Україна зовсім скоро отримає безвізовий режим з ЄССказано 9 грудня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Також євродепутат позитивно висловилася щодо реформ в Україні, зазначивши, що європейські інституції зацікавлені в позитивних змінах у країні.

Нагадаємо, що єврокомісар Йоганнес Ган очікує, що рішення про надання безвізового режиму для України та Грузії буде ухвалено за 2-3 місяці. Водночас Президент України Петро Порошенко сподівається на безвізовий режим найближчими тижнями.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: