Рішення щодо безвізового режиму для України очікується за 2-3 місяці – єврокомісар

Читать на русском

Народний депутат України, член фракції Блоку Петра Порошенка Володимир Ар'єв розповів, коли Євросоюз скасує візи для українців.
Йоганеес Ган

Європейський комісар Йоганнес Ган очікує, що рішення про надання безвізового режиму для України та Грузії буде ухвалено за 2-3 місяці.

Про це він заявив на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи, цитує його слова в Facebook народний депутат, голова постійної делегації України в ПАРЄ Володимир Ар'єв, повідомляє «Слово і Діло».

«Єврокомісар Ган заявив у ПАРЄ, що рішення щодо безвізового режиму з Україною та Грузією він очікує за 2-3 місяці, а зараз іде робота з Європарламентом. Підтвердив виконання вимог ЄС Україною та Грузією», – сказав Ар'єв.

Також, за його словами, про ратифікацію Нідерландами Угоди про асоціацію Україна-ЄС Ган заявив, що все буде добре, але точних дат не назвав.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що вірить у безвізовий режим у 2017 році. Водночас Президент України Петро Порошенко сподівається на безвізовий режим найближчими тижнями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: