СБУ відкрила справу щодо постачання рацій бойовикам в вантажівках фонду Ахметова

Читать на русском
Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом затримання вантажівки гуманітарного штабу фонду Ріната Ахметова Допоможемо, у якій були радіостанції для бойовиків.

Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом затримання вантажівки гуманітарного штабу фонду Ріната Ахметова «Допоможемо», у якій були радіостанції для бойовиків.

Про це виданню «ЛІГА.net» розповіла прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, повідомляє «Слово і Діло».

«Повідомляємо, що згідно із згаданим вами фактом 21 січня цього року слідчим відділом Управління СБУ в Донецькій області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (створення терористичної групи чи терористичної організації – Ред.)», – зазначила Гітлянська.

Вона додала, що відомості про хід досудового розслідування та обставини вчинення злочину не можуть бути розголошені без дозволу слідчого або прокурора, оскільки «становлять таємницю досудового розслідування».

Ахметову заборонили в'їзд до «ДНР»Ахметову, а також Бойку, Богатирьовій, Клименку та іншим екс-чиновникам і політикам терористи заборонили в'їзд до так званої «ДНР».

Продовжується досудове розслідування.

Раніше повідомлялося, що заарештовано жителя Донецька, який намагався у вантажівці гуманітарного штабу фонду Ріната Ахметова «Допоможемо» перевезти на тимчасово окуповану територію радіостанції для бойовиків.

Нагадаємо, проросійські бойовики не пустили на Донбас гуманітарку ООН. Також раніше повідомлялося, що Росія запланувала відправити на окупований Донбас п'ять гумконвоїв протягом півроку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: