Ахметову заборонили в'їзд до «ДНР»

Читать на русском
Ахметову, а також Бойку, Богатирьовій, Клименку та іншим екс-чиновникам і політикам терористи заборонили в'їзд до так званої ДНР.
Ринат Ахметов

Ватажок так званої «Донецької народної республіки» Олександр Захарченко заборонив в'їзд на територію самопроголошеної «республіки» 49 особам, серед яких багато колишніх чиновників і політиків часів президентства Віктора Януковича.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «указ» Захарченко, опублікований на сайті «ДНР».

Самопроголошена «ДНР» не проти повернутися в УкраїнуПредставник самопроголошеної ДНР у Мінській контактній групі Денис Пушилін вважає повернення Донбасу в Україну нормальним.

Під санкції бойовиків потрапили Рінат Ахметов, Юрій Бойко, Віктор Пшонка, Раїса Богатирьова, Борис Колесников, брати Клюєви, Сергій Тарута, Олександр Клименко. У списку також значаться Анатолій Могильов, Юрій Іванющенко, Ігор Прасолов, Віталій Хомутиннік, Володимир Рибак, Віталій Захарченко.

Проти цих та інших осіб у «республіці» запровадили санкції нібито «в цілях захисту інтересів, гарантування безпеки, а також захисту прав і свобод жителів «ДНР».

Нагадаємо, Російська Федерація поки не збирається визнавати незалежність так званих «Донецької/Луганської народних республік» через те, що це дозволить Заходу знизити тиск на Україну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: