«Укрзалізниця» оголосила конкурс на найкращий дизайн інтер'єру вагона

Читать на русском
ПАТ Укрзалізниця оголосила конкурс на розробку нового дизайну інтер'єру пасажирського вагона.

ПАТ «Укрзалізниця» з 25 січня оголосила відкритий конкурс на кращий дизайн-проект інтер'єру пасажирського вагона.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу компанії.

За словами голови правління УЗ Войцеха Балчуна, компанія вперше оголосила конкурс на кращий дизайн-проект інтер'єру пасажирських вагонів.

«Наші поїзди, як денні, так і нічні, повинні бути зручними і максимально комфортними, щоб пасажири із задоволенням ними подорожували. Саме тому звертаємося до дизайнерів, які можуть запропонувати своє бачення сучасного інтер'єру пасажирських вагонів, із застосуванням інноваційних технологій і матеріалів нового покоління», - зазначив Балчун.

Повідомляється, що бажаючі можуть надсилати свої проекти до 27 березня 2017 року. Роботи дизайнерів розглядатиме конкурсна комісія, яка відбере кілька кращих варіантів дизайну інтер'єру пасажирського вагона. Після завершення конкурсу, протягом наступних двох тижнів, з 27 березня по 10 квітня, УЗ планує провести обговорення відібраних проектів серед пасажирів шляхом анкетування в поїздах і затвердити найбільш вдалий дизайн-проект на засіданні правління компанії.

Таким чином, разом з громадянами буде обраний кращий проект дизайну інтер'єру вагона, який вже потім реалізовувати виробники пасажирських вагонів на замовлення УЗ.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» 17 січня запустила швидкісний потяг сполученням Київ-Івано-Франківськ з новими вагонами-трансформерами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: