Бойовики випустили з «Граду» 20 снарядів на луганському напрямку

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції повідомили про використання членами незаконних збройних формувань реактивних систем залпового вогню.

Російсько-окупаційні війська на луганському напрямку під час обстрілу використовували реактивну систему залпового вогню БМ-21 «Град», випустивши при цьому 20 снарядів.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів керівник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін, повідомляє «Слово і Діло».

За словами керівника прес-центру штабу АТО, сьогоднішня ніч була найбільш неспокійною за останні кілька тижнів.

«На маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів вели вогонь по Красногорівці та Водяному. З гранатометів і стрілецької зброї – по Новогригорівці, Павлополю й Широкиному. На луганському напрямку з БМ-21 «Град» по наших позиціях було випущено 20 снарядів. На донецькому напрямку вели вогонь по Авдіївці з 82-міліметрових мінометів. Загалом на цю хвилину 12 обстрілів», – сказав Матюхін.

За його словами, з опівночі втрат серед українських військових немає. Також Матюхін повідомив про стан здоров'я пораненого військового за минулу добу, сказавши, що його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко заявив, що в грудні загинули 22 військових. А в ОБСЄ повідомили про критичні умови в деяких селах Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: