Затриманим на акціях проти Трампа загрожує до 10 років в'язниці

Читать на русском
Протестуючим в день інавгурації проти Трампа пред'явлені звинувачення за статтею про масові заворушення, які відповідають статусу тяжкого злочину.

Більшості з 230 затриманих в день інавгурації президента США Дональда Трампа будуть пред'явлені звинувачення в кримінальному злочині, а саме за статтею масові заворушення.

Про це з посиланням на офіс прокурора США повідомляє CBS News, передає «Слово і Діло».

«Подібні звинувачення відповідають статусу тяжкого злочину, який загрожує терміном позбавлення волі до 10 років і штрафом в розмірі до 250 тисяч доларів. Зараз затриманих випускають під заставу, а суди над ними відбудуться в лютому», - повідомили в офісі федерального прокурора округу Колумбія.

Інавгурація Трампа: цікаві деталі церемонії«Слово і Діло» створило інфографіку про цікаві факти щодо інавгурації 45-го президента Сполучених Штатів Дональда Трампа.

В день інавгурації Трампа в Вашингтоні відбулися зіткнення між його противниками та поліцією. Були заарештовані понад 200 чоловік.

Також повідомляється, що ряд громадських організацій ініціювали збір підписів під петицією за імпічмент Трампа.

Раніше, в Німеччині визнали, що з приходом Трампа її чекають важкі часи. Також, інвестор-мільярдер Джордж Сорос висловив побоювання, що правління Дональда Трампа в США може обернутися диктатурою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: