Німеччина визнала, що з приходом Трампа її чекають важкі часи

Читать на русском
Німеччина повинна готуватися до важких часів, наступаючим для Берліна з приходом в Білий дім Дональда Трампа.

Німеччина повинна готуватися до важких часів, які наступають для Берліна з приходом в Білий дім Дональда Трампа.

Про це після інавгураційної промови нового президента США заявив віце-канцлер Німеччини Зігмар Габріель, передає «Слово і Діло».

Трамп прийняв присягу президента СШАДональд Трамп прийняв присягу і офіційно стала 45-м президентом Сполучених Штатів Америки.

Він зазначив, що в промові Трампа звучали «націоналістичні мотиви», і новий президент насправді має намір виконати свої передвиборні обіцянки, особливо у сфері протекціоністської економічної політики.

Зокрема, Трамп обіцяв встановити високе мито для автомобілів BMW, так як цей німецький автовиробник має намір збирати на заводах в Мексиці і продавати авто на американському ринку.

Крім того, за його словами, перемога Дональда Трампа стала результатом «поганої радикалізації». За його словами, на тлі таких змін Німеччина і Європейський союз повинні об'єднати зусилля і захищати свої інтереси з метою запобігання посилення націоналістичних тенденцій в Європі.

Раніше повідомлялося, що Президент України Петро Порошенко і президент Сполучених Штатів Америки можуть провести зустріч в кінці лютого.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп підписав перші документи на посаді глави держави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: