У Києві підігріватимуть дорогу на Одеській площі

Читать на русском
Комунальна корпорація Київавтодор має намір облаштувати гідроізоляцію дороги на Одеській площі із застосуванням електричного обігріву.

Комунальна корпорація «Київавтодор» має намір облаштувати гідроізоляцію дороги на Одеській площі із застосуванням електричного обігріву.

Про це йдеться в повідомленні корпорації, передає «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, минулих вихідних за сприятливих погодних умов був покладений бетон на останній ділянці плити проїзної частини. При цьому застосовувався електричний обігрів бетону, схожий за технологією на систему «тепла підлога».

Перед укладанням бетону плиту очистили від снігу, після – заклали електричні кабелі, які забезпечують прогрів укладеного бетону та наявної конструкції шляхопроводу. Бетон прогрівається протягом 3 діб для досягнення проектної міцності.

У рамках ремонту заплановано оновлення мостового полотна з новою монолітною плитою й гідроізоляцією, укладання двошарового асфальтобетонного покриття проїзної частини, відновлення опор і прогонових конструкцій.

Де в Києві зараз ремонтують дорогиУ всіх районах столиці тривають роботи з відновлення покриття аварійно-небезпечних ділянок доріг і вулиць.

Також на підходах до шляхопроводу та елементи транспортної розв'язки зроблять нове двошарове покриття проїжджої частини й тротуарів.

«Київавтодор» розпочав капітальний ремонт Одеської площі в середині серпня 2016 року.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що в 2017 році відремонтують 2,5 тисячі кілометрів доріг.

Зазначимо, що обіцяна Гройсманом стратегія розвитку доріг досі не розроблена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: