Сьогодні нардепи не розглянуть жодного законопроекту

Читать на русском
В останній день п'ятої сесії восьмого скликання Верховна Рада не розглядатиме жодного законопроекту. Це випливає з порядку денного, оприлюдненого на сайті парламенту.

В останній день п'ятої сесії восьмого скликання Верховна Рада не розглядатиме жодного законопроекту.

Це випливає з порядку денного, оприлюдненого на сайті парламенту, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з ним, відбудеться реєстрація народних депутатів, традиційна для п'ятниці година запитань до уряду, оголошення запитів та виступи депутатів у рубриці «Різне».

ЄС закликав Раду проголосувати за закони щодо децентралізаціїПредставництво Євросоюзу в Україні чекає від народних депутатів прийняття законів щодо децентралізації.

Зазначимо, що вчора, 19 січня, голова Верховної Ради Андрій Парубій достроково закрив вечірнє засідання, тому що в сесійній залі бракувало депутатів для ухвалення рішень.

Згідно із затвердженим календарним планом, шоста сесія Верховної Ради 8-го скликання триватиме із 7 лютого до 21 липня, на свята депутати не працюватимуть у парламентській залі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутатам компенсували оренду житла на 29 мільйонів гривень, а в січні народні обранці не знайшли 226 голосів для підвищення собі зарплатні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: