НАБУ ухвалило рішення щодо справи Мартиненка

Читать на русском
У Національному антикорупційному бюро України ухвалили рішення щодо кримінального провадження, в якому фігурує екс-депутат Микола Мартиненко.
Микола Мартиненко

Національне антикорупційне бюро України вирішило продовжити досудове розслідування в кримінальному провадженні щодо отримання хабара при закупівлях державним підприємством «НАЕК «Енергоатом» обладнання в чеської компанії Škoda JS.

У ЗМІ це провадження відоме як справа колишнього депутата від фракції «Народного фронту» Миколу Мартиненка, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

«Досудове розслідування за фактами отримання неправомірної вигоди при закупівлях державного підприємства «НАЕК «Енергоатом» обладнання в чеської компанії Škoda JS продовжать. Детективи Національного антикорупційного бюро не закриватимуть це кримінальне провадження», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-службу НАБУ, рішення про продовження досудового провадження було ухвалено за результатами аналізу рішення Солом'янського районного суду Києва від 11.01.2017.

Нагадаємо, раніше прес-служба Мартиненка повідомила про те, що суд зобов'язав НАБУ закрити справу проти екс-нардепа. Пізніше в НАБУ спростували цю інформацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: