Суд не зобов'язував НАБУ закривати справу Мартиненка – ухвала

Читать на русском

Журналісти оприлюднили копію постанови Солом'янського райсуду Києва щодо кримінального провадження проти екс-депутата Миколи Мартиненка.
Микола Мартиненко

Солом'янський районний суд міста Києва не зобов'язував Національне антикорупційне бюро закривати кримінальне провадження проти колишнього депутата від фракції «Народного фронту» Миколи Мартиненка, а лише зобов'язав розглянути клопотання його адвоката.

Відповідна копія постанови столичного суду була оприлюднена інформагентством «Радіо Свобода», повідомляє «Слово і Діло».

«Зобов’язати уповноважену процесуальну особу сторони обвинувачення у кримінальному провадженні №52015000000000009 від 11.11.2015, детектива НАБУ та/або прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України розглянути клопотання захисника Миколи Мартиненка – адвоката Петра Бойка – від 12.12.2016 та протягом 10 днів із моменту проголошення ухвали слідчого судді ухвалити рішення за результатами його розгляду, з урахуванням висновків та встановлених фактів, викладених у мотивувальній частині», – йдеться в постанові.

Нагадаємо, раніше прес-служба Мартиненка повідомила, що київський райсуд зобов'язав НАБУ закрити справу проти екс-нардепа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: