МВФ днями вирішить долю кредиту для України – Лагард

Читать на русском
Кілька останніх технічних деталей, які мають бути розглянуті найближчим часом, приведуть до позитивного результату.

Протягом найближчих декількох днів можна очікувати завершення узгодження останніх технічних питань про надання Україні чергового траншу макрофінансової допомоги.

Про це заявила директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард журналістам у швейцарському Давосі в четвер після переговорів із Президентом України Петром Порошенко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«У мене є всі підстави вірити, що кілька останніх технічних деталей, які мають бути розглянуті найближчим часом, приведуть до реального позитивного результату», – сказала вона.

Нагадаємо, міністр фінансів України Олександр Данилюк висловив упевненість у тому, що наступний транш від Міжнародного валютного фонду на суму 1 мільярд доларів може бути виділений Україні на початку лютого 2017 року.

Раніше повідомлялося, що Україні необхідно підвищити пенсійний вік, скоротити кількість державних службовців і бюджетників, а також скасувати спрощену систему оподаткування й відкрити земельний ринок для продовження співпраці з МВФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: