Одеське теруправління НАБУ отримало керівника

Читать на русском
У Національному антикорупційному бюро України визначилися з керівником Одеського територіального управління.

Директором Одеського територіального управління Національного антикорупційного бюро України обраний колишній очільник Хмельницького відділення поліції Калинівського відділу ГУНП у Вінницький області Дмитро Руденко.

Відповідне рішення конкурсна комісія Бюро ухвалила 12 січня, повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на прес-службу відомства.

Дмитро Руденко до обрання на посаду в НАБУ очолював Хмільницьке відділення поліції Калинівського відділу Головного управління Національної поліції у Вінницькій області. Раніше працював на посадах слідчого та очолював різні підрозділи в управлінні Міністерства внутрішніх справ у Вінницькій області. Має три вищих освіти – дві юридичні та одну за спеціальністю «Облік і аудит».

Повноваження Одеського територіального управління НАБУ поширюються на Одеську, Херсонську, Миколаївську та Кіровоградську області.

Нагадаємо, раніше НАБУ викликало на допит київського суддю-втікача Дмитра Чауса. Також Бюро перевіряє факти незаконної діяльності голови НБУ Валерії Гонтаревої.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: