Депутати оголосили бойкот Ляшку через образу Климпуш-Цинцадзе

Читать на русском
Депутати Верховної Ради виступили зі спільною заявою про бойкотування всіх законопроектів лідера Радикальної партії Олега Ляшка через образи на адресу віце-прем'єра Іванни Климпуш-Цинцадзе.
Фото: TASS

Міжфракційні об'єднання «Єврооптимісти» та «Рівні можливості» виступили зі спільною заявою про бойкотування всіх законопроектів лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка через образи на адресу віце-прем'єра Іванни Климпуш-Цинцадзе.

Про це з трибуни заявив народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Олексій Мушак, інформує «Слово і Діло».

«Минулого тижня Олег Ляшко дозволив собі в неприпустимій принизливій формі образити нашу колишню колегу, нині віце-прем'єр-міністра України Іванну Климпуш-Цинцадзе. Він пов'язав її позицію з приводу мораторію на ліс-кругляк з епітетами «підсадна качка», «ставлениця олігарха», «урядовий даун», – розповів Мушак.

Тому що послідовний: як Ляшко не виконує власні публічні обіцянки – відеоЯк лідер парламентської фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко не виконує власні обіцянки.

Він додав, що депутати не підтримуватимуть законопроекти за авторства Ляшка чи його фракції, доки той не вибачиться. Також Мушак наголосив, що це не перший прояв мови ненависті та сексизму в публічній політиці від Ляшка.

«Ображати жінку й переходити на особистості вважаємо неприпустимим», – завершив нардеп.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр Іванна Климпуш-Цинцадзе говорила, що мораторій на експорт з України лісу-кругляка є єдиною перешкодою для отримання другого траншу макрофінансової допомоги Євросоюзу, в той час як контрабанда нівелює дію мораторію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: