У Трампа розповіли про майбутню розмову з Путіним

Читать на русском
Радник з нацбезпеки Трампа Майкл Флінн у телефонній бесіді з послом Росії обговорили майбутню розмову американського лідера з російським президентом Володимиром Путіним.
Дональд ТрампФото: Reuters

Радник з національної безпеки обраного президента США Дональда Трампа Майкл Флінн у телефонній бесіді з послом Росії обговорили майбутню розмову американського лідера з російським президентом Володимиром Путіним.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на прес-секретаря Трампа Шона Спайсера, інформує «Слово і Діло».

За його словами, ця розмова відбулася ще 28 грудня.

ЗМІ оприлюднили російський компромат на ТрампаАмериканське видання Buzzfeed опублікувало 35-сторінкову доповідь про збір російськими спецслужбами компромату на новообраного президента США Дональда Трампа.

Бесіду двох лідерів планується організувати після інавгурації Трампа 20 січня.

Нагадаємо, що розвідка США розсекретила частину доповіді, в якій вказується на втручання особисто президента Росії Володимира Путіна в вибори президента США. У звіті вказується, що Путін замовив «кампанію впливу», спрямовану на вибори президента США з метою підриву демократичного процесу і дискредитації суперниці Дональда Трампа.

Представник Держдепартаменту Джон Кірбі пояснив відсутність доказів у доповіді про кібератаки з боку Росії бажанням зберегти в секреті методи роботи та джерела інформації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: