РФ ускладнила перетин кордону українцям

Читать на русском
За добу російські прикордонники РФ не пропустили 81 українця, проте офіційні відмови видали лише шістьом.

Прикордонники РФ на пункті пропуску «Троєборне» в четвер не пропустили 81 українця, проте офіційні відмови видали лише шістьом.

В українській Держприкордонслужбі звинуватили Росію в посиленні режимі перетину кордону для українців, передає «Слово і Діло».

«Схоже, Росія знову посилила режим перетину кордону для українців. Звичайно, неофіційно. Протягом дня в пункті пропуску «Троєборне» РФ (навпроти пункту пропуску «Бачівськ»), російські прикордонники не пропустили 81 громадянина України», – написав помічник керівника Держприкордонслужби Олег Слободян у Facebook.

В Україні впроваджують інтегроване управління кордонамиНабув чинності план, що передбачає підвищення ефективності реалізації державної політики у сфері безпеки державного кордону.

«За словами останніх, підставою стала нібито відсутність належного грошового забезпечення. Водночас офіційні відмови в перетині кордону російські прикордонники видали лише 6 українцям», – додав він.

Днями на кордоні з Кримом ФСБ затримала українця. А минулого місяця на Волині росіянин хотів прорватися через кордон.

Нагадаємо, раніше Держприкордонслужба повідомляла, що державний кордон між Російською Федерацією та Україною облаштований на 12%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: