Ставицький розповів про місце проживання міністрів часів Януковича

Читать на русском
Екс-міністр енергетики та вугільної промисловості України Едуард Ставицький розповів, де живуть міністри часів президенства Януковича.

Екс-міністр енергетики та вугільної промисловості України Едуард Ставицький, який нині проживає в Ізраїлі під ім'ям Натан Розенберг, повідомив про місцеперебування колишніх міністрів часів президентства Віктора Януковича.

Про це екс-чиновник розповів у інтерв'ю «Українській правді», передає «Слово і Діло».

«Я спілкуюся з одиницями... Микола Злочевський, Микола Присяжнюк, Юра Колобов», – сказав Ставицький у відповідь на питання, з ким Віктор Янукович підтримує зв'язок із колишніх членів команди.

На питання, де живе Злочевський, екс-міністр енергетики відповів: «Я не знаю, не питав, смс-ками з ним спілкуюся».

«Ми не даємо один одному домашні адреси. Не тому, що не довіряємо, а через те, щоб не думати про людину погано в разі чого. У нас мовчазна етика й ніхто не ставить дурних питань», – пояснив він.

Чиновник часів Януковича став заступником КубіваЕкс-директор одного з департаментів Мінекономрозвитку часів Андрія Клюєва був призначений заступником Степана Кубіва.

Під час інтерв'ю він також повідомив, що екс-міністр освіти Дмитро Табачник живе в Тель-Авіві (Ізраїль), екс-міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський живе в Європі, екс-міністр фінансів Юрій Колобов – в Іспанії, а екс-міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк – у Росії.

Нагадаємо, що 6 травня стало відомо про арешт Едуарда Ставицького в Ізраїлі, але пізніше цю інформацію він особисто спростував.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: