НАБУ розслідує провадження щодо екс-міністра екології Злочевського

Читать на русском
Незаконне збагачення та зловживання владою екс-міністра екології Злочевського розслідує Антикорупційне бюро.

Глава Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявив, що їх відомство розслідує провадження проти екс-міністра екології Миколи Злочевського.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

«Значну частину справ щодо Злочевського, бо там не одна була справа, ми залишили розслідувати в Антикорупційному бюро. Незважаючи на те, що по справі мало що зроблено, і щоб остаточно сказати, чи є там судова перспектива, необхідно провести певний обсяг роботи», - заявив Ситник.

За його словами, це рішення про те, щоб залишити НАБУ справи проти Злочевського, було його особистим рішенням. Як стверджує Ситник, міжнародні партнери при зустрічі з ним часто питають про законність зняття арешту в Лондоні з рахунків Злочевського. Також, він зазначив, що НАБУ має низку проваджень, які можуть стосуватися екс-міністра екології.

«Будемо намагатись розібратися – якщо є судова перспектива, то чому було знято арешт з рахунків Злочевського», - зазначив Ситник.

Нагадаємо, згідно рішення Печерського районного суду міста Києва від 25 грудня 2015 року арешт з майна Миколи Злочевського був скасований.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: