Росія не братиме участь у пленарних засіданнях ПАРЄ в 2017 році

Читать на русском
Росія не братиме участь у пленарних засіданнях ПАРЄ та роботі її комітетів у 2017 році. Про це заявив голова комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький.

Росія не братиме участь у пленарних засіданнях ПАРЄ та роботі її комітетів у 2017 році.

Про це заявив голова комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ТАСС.

«Звичайно, ми не будемо брати участь у пленарних засіданнях (ПАРЄ – Ред.), у роботі профільних комітетів, але ми можемо брати участь у різних конференціях, семінарах або слуханнях, які проводяться політичними групами в складі ПАРЄ. Впевнений, що таких заходів у 2017 році має бути достатньо», – сказав він.

Слуцький сказав, що Росія «продовжить найтіснішу співпрацю з усіма п'ятьма політичними групами в складі ПАРЄ, з усіма національними делегаціями».

ПАРЄ не відновить Росії право голосу цього року – КулебаПарламентська асамблея Ради Європи одноголосно ухвалила проект доповіді депутата з Німеччини Марілуїзи Бек, згідно з яким підтверджуються ворожі дії РФ на території України, а також порушення прав людини в окупованому Криму та на Донбасі.

«І впевнений, що наша взаємодія із найбільшою парламентською організацією на європейському просторі продовжиться», – підкреслив Слуцький.

Парламентська асамблея Ради Європи 12 жовтня ухвалила дві резолюції щодо України, в яких російсько-українську війну називають «російською агресією», а також міститься заклик до РФ вивести свої війська з Донбасу.

Нагадаємо, в жовтні Україна вимагала відставки голови ПАРЄ через його зв'язки з Кремлем.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: