Невістка Порошенка зареєструвала торговельний знак

Читать на русском
Дружина старшого сина Президента, депутата від фракції Блоку Петра Порошенка Олексія Порошенка Юлія зареєструвала торговельний знак agrohub.
Фото з відкритих джерел

Дружина старшого сина Президента, депутата від фракції «Блоку Петра Порошенка» Олексія Порошенка Юлія зареєструвала торговельний знак agrohub.

Про це свідчать дані Українського інституту інтелектуальної власності, передає «Слово і Діло».

Товарний знак зареєстровано 26 грудня 2016 року.

Зазначається, що під цим товарним знаком може реалізовуватися діяльність у різних категоріях, у тому числі таких, як освіта та виховання, розважальні послуги, організація виставок, навчання, створення фільмів і радіопередач.

В Україні скоротилася кількість підприємцівПротягом тижня в Україні припинили свою діяльність майже 11 тисяч фізичних осіб-підприємців.

Раніше в коментарі виданню «Новое время» Порошенко зазначала, що для того, щоб переконати фахівців працювати в Україні та на Україну, потрібні дві речі: інвестиції й середовище, гроші й творчий простір.

Також вона відзначала можливість створення технологічного коворкінгу на території культурно-дозвільного центру «Виставка досягнень народного господарства» в Києві.

Зазначимо, що Олексій Порошенко задекларував 187 тис. грн, 141 тис. дол. і 88 тис. євро готівкових коштів. Крім того, він задекларував квартиру площею 80,66 кв. м, офіс площею 178,5 кв. м. та три автомобілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: