У нардепа Пашинського вилучили пістолет

Читать на русском
Народний депутат Сергій Пашинський під час інциденту в переддень Нового року застосував Глок-19 із патронами 9 мм.

Сьогодні, 3 січня, в народного депутата від фракції «Народного фронту» Сергія Пашинського була вилучена зброя, з якої він у новорічну ніч вистрелив у чоловіка.

Про це розповів на брифінгу прокурор Київської області Дмитро Чибісов, передає «Слово і Діло».

За словами Чибісова, народний депутат використав зброю «Глюк-19» із патронами 9 мм. У нього був відповідний дозвіл на користування. Своєю чергою, прокуратура направила запит до органів, щоб отримати офіційне підтвердження видачі зброї.

Інцидент із депутатським «вогнестрілом»: Геращенко заступився за ПашинськогоАнтон Геращенко впевнений, що дії його однопартійця Сергія Пашинського в інциденті, що стався напередодні Нового року, є самообороною.

«На зброю був дозвіл, відповідно, її вилучено, вилучено саму зброю й патрони, й вилучено все, що мав народний депутат із цієї зброї. Зараз направлений запит із метою офіційного підтвердження видачі цієї зброї в органи, які видавали, й підтвердження дозволів, які в нього були», – повідомив прокурор.

Зазначимо, що розслідуванням інциденту за участі Сергія Пашинського займається прокуратура. Слідчі планують передопитати всіх свідків та учасників події, а також провести слідчий експеримент та всі необхідні експертизи.

Нагадаємо, напередодні Нового року нардеп Сергій Пашинський зазнав нападу. Сталося це в одному із сіл Васильківського району. Депутат стверджує, що невідомий чоловік накинувся на нього й почав погрожувати вбивством. Це змусило Пашинського застосувати з метою самозахисту вогнепальну зброю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: