У Києві оголосили тендер на реконструкцію метро «Лівобережна»

Читать на русском
Комунальне підприємство Київський метрополітен оголосило тендер на реконструкцію фасаду та вестибюлю станції Лівобережна за 25 мільйонів гривень.
Фото з відкритих джерел

Комунальне підприємство «Київський метрополітен» оголосило тендер на реконструкцію фасаду та вестибюлю станції «Лівобережна» за 25 мільйонів гривень.

Про це йдеться в повідомленні на порталі державних закупівель ProZorro, передає «Слово і Діло».

Згідно з умовами тендеру, підрядник зобов'язується створити сучасну систему навігації для пасажирів, провести заміну та збільшення розмірів літер назви станції на фасадах вестибюлів.

Також планується провести перекриття фасаду вестибюля з довговічних, атмосферостійких, антивандальних, стійких до механічних пошкоджень, барвних матеріалів «антиграфіті» та рекламної продукції, матеріалів.

Станція метро «Петрівка» готується до перейменуванняСтанція київського метро «Петрівка» може отримати нову назву – «Почайна», в зв'язку з цим прес-служба Київського метрополітену пропонує ділитися своїми думками з приводу ініціативи.

Крім того, тендером передбачено встановлення по 4 вестибюльних двері з алюмінієвого сплаву, анодованих і стійких до стирання, з пристроями для блокування й закриття в разі протиправних дій у дві нитки на входах-виходах із вестибюлів станції.

Роботи передбачається завершити до 20 квітня 2017 року.

Нагадаємо, раніше в КМДА підрахували, що вартість метро на Троєщину обійдеться в 31,55 мільярда гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: