Стало відомо, скільки грошей спрямують на будівництво харківського метро в 2017 році

Читать на русском
Харківська міська рада на черговій сесії в середу затвердила бюджет міста на 2017 рік, в якому передбачила виділити на будівництво третьої лінії метрополітену 250 мільйонів гривень.

Харківська міськрада в середу затвердила бюджет міста на 2017 рік, в якому передбачила виділити на будівництво третьої лінії метрополітену від ст. «Метробудівників» до ст. «Одеська» 250,8 мільйона гривень.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна», передає «Слово і Діло».

Бюджет-2017 підтримали більшість депутатів. Очікується, що доходи міста складуть 10,99 млрд грн, а витрати – 10,72 млрд грн.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє продовження будівництва Харківського метрополітену в кількох напрямкахСказано 19 серпня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

З урахуванням ухваленого сьогодні рано вранці Державного бюджету Харків має отримати субвенції на соціальні програми – медицину, освіту. Витрати в цих сферах збільшаться вдвічі.

На дорожнє господарство заплановано 642 млн грн, на будівництво метро до Одеської» – 250 млн, на реконструкцію трамвайних колій і переїздів, контактних мереж – 143,6 млн, реконструкцію будівель під центри адміністративних і соціальних послуг – 92,5 млн грн; будівництво, перекладання та санацію водопровідних, каналізаційних та теплових мереж – 66,1 млн грн; реконструкцію житлового фонду – 16,2 млн грн.

Нагадаємо, народні депутати ухвалили законопроект про внесення змін до Держбюджету на 2016 рік щодо збільшення об'єму субвенцій місцевим бюджетам на 4,36 млрд грн.

Раніше експерт назвав головні недоліки Держбюджету-2017.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: