Через похолодання у столиці підвищать температуру опалення – КМДА

Читать на русском
З 6 січня у столиці очікується різке зниження температури повітря до 14-16 градусів морозу вночі і до 11-13 градусів вдень

Теплопостачальні підприємства Києва у зв'язку з очікуваним різким похолоданням підвищать температуру опалення у столичних будинках.

Про це заявив заступник голови Київської міської держадміністрації Петро Пантелєєв, повідомляє прес-служба мерії, передає «Слово і Діло».

За його словами, з боку житлових організацій повинен здійснюватися постійний контроль за станом будинку і оперативне виправлення можливих технічних несправностей, що впливають на якість опалення.

«Температура у будинках киян не повинна бути нижче 18 градусів. Якщо комунальники не будуть виконувати свої обов'язки - будуть проводитися службові перевірки з наступними висновками і кадровими рішеннями», - повідомили в КМДА.

У Києві снігу додасться на 10-15 см, очікується зниження мінімальної температури до 15-18 градусів.

7-8 січня очікується подальше похолодання: вночі 17-19 градусів морозу, вдень 7 січня 15-17 градусів і невеликий сніг, а 8 січня 12-14 градусів нижче нуля, опадів не передбачається.

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє, що 6-8 січня 2017 року температура в Україні буде на рівні -25 градусів, можливий сильний сніг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: