На Закарпатті зійшли снігові лавини

Читать на русском
Внаслідок погіршення погодних умов 4 січня на території Закарпатської області зафіксовано сходження двох лавин.

Сьогодні, 4 січня внаслідок погіршення погодних умов на території Закарпатської області зафіксовано сходження двох лавин.

Про це повідомили в прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій, передає «Слово і Діло».

У першому випадку снігові маси зійшли на автодорогу місцевого значення між населеними пунктами Нересниця та Широкий Луг Тячівського району. Внаслідок цього рух транспорту частково обмежено. Над ліквідацією працюють дорожні служби та рятувальники.

Погода на сьогодні: в Україні місцями пройде снігСьогодні, 4 січня, в Україні місцями пройде сніг. Найтепліше буде на півдні – до + 5°. У столиці сьогодні пройде сніг, вдень +1°

Друга лавина зійшла на автодорогу місцевого значення Колочава-Хуст між селом Вільшани Хустського району і селом Мерешор Міжгірського району.

«В результаті сходу сніжної маси були заблоковані чотири автомобілі, в яких знаходилося близько 10 осіб, які покинули транспортні засоби самостійно», - йдеться в повідомленні.

До місця події направлено одне відділення державного пожежно-рятувального поста села Колочава, рятувальники гірського пошуково-рятувального відділення смт Міжгір'я та дві одиниці снігоочисної техніки Міжгірського та Хустського Райавтодору.

За повідомленням ДСНС жертв і травмованих немає.

Раніше повідомлялося, що ДСНС підвищить штраф за порушення пожежної безпеки в 100 разів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: