У Нацполіцію оголосять додатковий набір

Читать на русском
Національна поліція України до кінця січня оголосить додатковий набір в патрульні поліцейські.

Національна поліція України має намір до кінця січня оголосити додатковий набір в патрульні поліцейські.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу міністерства внутрішніх справ.

Заступник глави НПУ Костянтин Бушуєв зазначив, що найближчим часом штат поліції буде збільшено. Тому в кінці січня починається процес відбору слідчих, оперативних працівників і дільничних офіцерів поліції. Також додатково будуть відкриті конкурси для набору в патрульну поліцію.

«Участь в конкурсах зможуть взяти всі громадяни України, які відповідають певним вимогам», - зазначив Костянтин Бушуєв, додавши, що набір на посади в поліції буде проведено абсолютно прозоро.

Крім того, заступник голови Нацполіціі розповів, що останнім часом активно розвиваються кілька напрямків реформи поліції. Зокрема, реалізація принципу «community policing» і побудова нового підходу до охорони громадського порядку. Їх особливістю є залучення до роботи на вулицях якомога більшої кількості працівників поліції і виведення їх на вулиці в невеликих містах і селах.

«Кожне повідомлення та звернення громадян буде почуто Національною поліцією і на кожен з них буде відповідна реакція», - підкреслив Костянтин Бушуєв.

Нагадаємо, запуск дорожньої патрульної служби в Україні заплановано на літо 2017 року, а завершення її формування намічено на кінець нинішнього року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: