Стали відомі умови для участі в конкурсі на посаду голови Нацполіції

Читать на русском
Конкурсна комісія оголосила умови для участі в конкурсі на посаду голови Національної поліції України.

Взяти участь у конкурсі на посаду голови Національної поліції України може українець із повною юридичною освітою, стажем роботи в галузі права не менш ніж 7 років після отримання диплома та 5 років управлінського стажу.

Про це «Українським новинам» розповів член конкурсної комісії Євген Захаров, повідомляє «Слово і Діло».

Він зазначив, що комісія поки провела лише одне засідання, та й те не в повному складі. Наступне засідання призначене на 18 січня 2017 року. Прийом документів від претендентів на посаду голови Нацполіції здійснюватиметься до 8 січня 2017 року.

Член комісії підкреслив, що вимоги досить жорсткі, й не всі кандидати, які публічно заявили про участь у конкурсі, їм відповідають, зокрема й народний депутат Мустафа Найєм.

«Він юристом не працював, він увесь час працював журналістом. Я був здивований, що він буде подавати документи. Це фактично напрошуватися на те, що його документи взагалі не будуть розглядатися. Йому відразу ж відмовлять», – сказав Захаров.

Водночас він прогнозує велику кількість учасників конкурсу на посаду очільника Нацполіції.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оголосив конкурс на посаду голови Нацполіції. Пізніше нардеп Мустафа Найєм заявив, що хоче взяти участь у ньому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: