Стало відомо, коли в Україні запрацює дорожня поліція

Читать на русском
Заступник Голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв повідомив, що в Україні влітку 2017 року запрацює дорожня поліція.

Запуск дорожньої патрульної служби в Україні запланований на літо 2017 року, а завершення її формування заплановано на кінець наступного року.

Про це повідомив заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв, передає «Слово і Діло».

«Ми очікуємо повноцінного функціонування цієї служби, починаючи з літа, остаточний другий етап формування повинен завершитися в грудні 2017 року», – сказав Бушуєв.

Стало відомо, як в Україні проходитиме набір до лав дорожньої поліціїУ 2017 році Національна поліція України планує набрати 2600 співробітників до лав дорожньої патрульної поліції.

Він зазначив, що до функціональних обов'язків співробітників дорожньої поліції увійде забезпечення безпеки дорожнього руху. Зокрема, поліцейські будуть широко застосовувати норми адміністративного законодавства, реагувати на всі прояви кримінального характеру, зафіксовані на дільниці патрулювання.

Крім того, запевнив Бушуєв, керівництво Нацполіції не обмежується питаннями створення дорожньої поліції. За його словами, в парламенті зареєстровано низку законодавчих змін, які повинні дозволити поліції реалізувати проекти автоматичної фіксації правопорушень.

«Після прийняття цих законодавчих змін, я запевняю вас, питання безпеки дорожнього руху буде реалізовано у більш якісній формі», – підкреслив він.

Раніше експерт розповів «Слову і Ділу», до чого призведе гальмування реформи Міністерства внутрішніх справ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: