Столичних патрульних навчать англійської

Читать на русском
Для київських патрульних поліцейських запустили проект з безкоштовного навчання англійської мови.

22 листопада, за сприяння Британської Ради в Україні, Посольства США в Україні та громадської організації Capital English відбулася презентація проекту «Англійська мова для патрульної поліції».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Патрульної поліції України.

На заході були присутні: голова КМДА Віталій Кличко, посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф, Посол США в Україні Марі Йованович, в.о. голови Національної поліції України Вадим Троян, заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевіч і перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. Як відзначили на презентації, 600 патрульних поліцейських Києва зможуть пройти безкоштовний курс англійської мови.

«Мета цього проекту - зробити Київ більш дружнім для іноземних туристів і безпечним для ділових гостей та інвесторів», - розповіла Джудіт Гоф.

У розробці програми курсу використовуються кращі практики Британської Ради та уряду США з викладання англійської мови для представників правоохоронних органів в різних країнах світу.

«Вивчення англійської мови поліцейськими важливо для того, щоб поліпшити якість надання послуг патрульними і підвищити рівень їх підготовки», - зазначив Олексій Білошицький.

Нагадаємо, 27 вересня до навчання приступили понад 180 осіб, які в майбутньому можуть стати слідчими і дільничними.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: