У штабі АТО розповіли, як на Донбасі минула перша доба нового року

Читать на русском
За перший день 2017 роки кількість обстрілів позицій українських військових на Донбасі досягло 38, повідомили в штабі АТО.
Фото: ukrafoto.com

У першу добу 2017 року троє українських військових отримали поранення в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомили в штабі АТО, передає «Слово і Діло».

При цьому загальна кількість обстрілів позицій наших захисників досягло 38.

Експерт розповів, що очікує Донбас у 2017 році та на що спровокують РФ нові санкціїПоліттехнолог оцінив шанси змінити переговорний процес і розповів про перспективи врегулювати конфлікт на Донбасі в новому році.

Так, на Маріупольському напрямку зі 120-мм мінометів були обстріляні Талаківка, Широкине й Водяне; із 82-мм мінометів – Павлопіль, Широкине, Талаківка, Лебединське та Водяне; із гранатометів і стрілецької зброї – Гнутове, Водяне, Павлопіль, Лебединське, Мар'їнка та Новотроїцьке.

На Донецькому напрямку з тих же видів озброєння бойовики стріляли по Луганському, Авдіївці, Троїцькому та Зайцевому. Що стосується Луганського напрямку, то там окупанти вели вогонь по таких населених пунктах, як Станиця Луганська (з гранатометів) і Сизе (зі стрілецької зброї).

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» підрахувало загальну кількість ворожих обстрілів і втрати українських військових за листопад-грудень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: