У Мін'юсті чекають на приватних підрядників для будівництва нових СІЗО в Києві та Львові

Читать на русском
Міністерство юстиції України завершило розробку проекту державно-приватного партнерства для будівництва слідчих ізоляторів у Києві та Львові.
Фото з відкритих джерел

Міністерство юстиції України завершило роботу над проектом державно-приватного партнерства в питанні будівництва двох нових слідчих ізоляторів – у Києві та Львові.

Крім того, відомство планує передати в приватні руки питання будівництва лікарні у Львові, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства.

«Міністерство юстиції України повідомляє про завершення підготовки проекту державно-приватного партнерства щодо реалізації ініціатив «Будівництво нового київського слідчого ізолятора» та «Будівництво нового львівського СІЗО та лікарні», – йдеться в повідомленні відомства.

Подача та розгляд пропозицій про співпрацю відбуватиметься відповідно до закону «Про державно-приватне партнерство», вимоги до проектів та пропозицій з'являться на сайті Мін'юсту наприкінці січня наступного року.

Нагадаємо, раніше міністр юстиції Павло Петренко заявив, що найближчим часом буде запущений інвестиційний проект для будівництва нового СІЗО за межами Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: