Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Петренко заявив, що найближчим часом буде запущено проект щодо будівництва нового СІЗО за Києвом

15 листопада 2016 року міністр юстиції України Павло Петренко заявив, що найближчими тижнями буде запущено інвестиційний проект для будівництва нового слідчого ізолятора за межами Києва (відео 27:08).
Не виконано
Сказано 15 листопада 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/PavloPetrenko.official/
  • Лист Міністерства юстиції від 31 січня 2017 року
  • Лист Міністерства юстиції України від 7 червня 2017 року

Результат

Згідно листа Міністерства юстиції України від 31 січня 2017 року, у лютому поточного року Міністерством юстиції заплановано розмістити оголошення щодо початку відбору проектних пропозицій щодо реалізації проекту будівництва нового слідчого ізолятора за межами Києва.

Відповідно до листа Міністерства юстиції України від 7 червня 2017 року, відбір проектних пропозицій в частині реалізації проекту з перенесення державної установи «Київський слідчий ізолятор» за межі Києва не проводився у зв'язку із відсутністю надходжень зазначених пропозицій від приватних партнерів.

ВИСНОВОК: враховуючи, що станом на 7 червня 2017 року проект щодо будівництва нового СІЗО за Києвом так і не запущено, редакція «Слово і Діло» присвоює обіцянці статус «Не виконано».

Станом на квітень 2018 року, зі слів заступника міністра юстиції України Дениса Чернишова, не знайдено інвесторів для будівництва нового СІЗО за Києвом.