За минулу добу в зоні АТО загинули двоє українських військовослужбовців – Мотузяник

Читать на русском
За минулу добу в результаті бойових дій загинули двоє українських військовослужбовців, ще двоє – отримали поранення.

Двоє військовослужбовців Збройних сил України загинули, а ще двоє отримали поранення за минулу добу в результаті бойових дій у зоні АТО на Донбасі.

Про це повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає «Слово і Діло».

«Внаслідок бойових дій за добу двоє наших бійців загинули, двоє – отримали поранення», – сказав він на брифінгу в четвер у Києві.

Бойовики 50 разів порушили режим тиші на ДонбасіПроросійські бойовики за минулу добу 50 разів порушили Мінські угоди на Донбасі – стріляли з мінометів.

Мотузяник поінформував, що на луганському напрямку бойовики порушували режим припинення вогню після обіду. Гарячою точкою були околиці Кримського, де противник тричі застосував бронетехніку й кулемети. У самому Кримському – гранатомети. Також провокації фіксувалися в районі Станиці Луганської.

Всього за добу на луганському напрямку зафіксовано 6 випадків порушення режиму припинення вогню.

На донецькому напрямку противник обстрілював позиції сил АТО по всій лінії фронту, спокійно було лише в районі Донецького аеропорту. Не припиняються обстріли в районі Світлодарскої дуги, сумарно бойовики вели вогонь близько шести годин і випустили 50 мінометних снарядів. Стрілецька зброя та гранатомети застосовувалися в районі Горлівки. В районі Крутої Балки бойовики зробили спробу штурму, після 30-хвилинного бою противник відступив.

Раніше експерт розповів «Слову і Ділу» про шанси на деокупацію Донбасу в 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: