У Мін’юсті сумніваються, що до кінця року вдасться повернути полонених з Донбасу

Читать на русском
Зрушення в переговорному процесі щодо повернення заручників, яких утримують проросійські терористи, ймовірні в січні 2017 року.
Фото з відкритих джерел

Зрушення в переговорному процесі щодо повернення заручників, яких утримують проросійські терористи, ймовірні в січні 2017 року.

Про це заявила перший заступник міністра юстиції України Наталія Севостьянова, пише «Слово і Діло» з посиланням на «112-Україна».

«На мою персональну думку, чи зрушиться щось до нового року, – мені здається, що ні. Це буде вже десь січень наступного року. Але будемо сподіватися, що наша переговорна позиція буде сильнішою й ми зможемо повернути хлопців», – розповіла Севостьянова.

Добровольці оголосили про початок блокади ОРДЛОДобровольці почали блокаду окупованих територій Донбасу через те, що їх ультиматум по звільненню заручників не виконаний.

Вона нагадала, що українська сторона готова віддати бойовикам 15 в'язнів тільки щоб зрушити процес перемовин щодо повернення бранців.

«Нами вчиняються кроки назустріч – віддати 15 людей, щоб підштовхнути до переговорів і повернути 109 наших людей, які там перебувають під тортурами, яких нам необхідно якнайскоріше повернути», – додала чиновник.

Нагадаємо, в 2016 році з полону проросійських бойовиків удалося звільнити 16 українських заручників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: