Стало відомо, за що США готують новий пакет санкцій проти Росії

Читать на русском
Адміністрація Барака Обами наполягає на втручанні Росії в хід президентських виборів і вирішила покарати Москву за скоєне.

Адміністрація Обами наполягає на втручанні Росії в хід президентських виборів у США, за що готова запровадити додаткові санкції проти Москви.

Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на офіційних осіб США, передає «Слово і Діло».

«Йдеться як про економічні санкції, так і про заходи на дипломатичному рівні. Деякі із санкцій, можливо, включатимуть таємні операції й у тому числі, можливо, операції в кіберпросторі. Оголосити про публічні заходи можуть уже цього тижня», – повідомляє джерело.

Як відомо, Барак Обама відкрито звинуватив РФ у кібератаках на США.

Раніше очільник Державного департаменту США Джон Керрі заявив, що Обама дасть відповідь на кібератаки російських хакерів на американські політичні інститути у «встановлені терміни».

Вже тоді в Білому домі попередили, що США запровадять нові обмеження проти РФ, у тому числі фінансові, через здійснені нею хакерські атаки.

Раніше в коментарі «Слову і Ділу» військовий експерт Микола Сунгуровський пояснив, чому санкції проти РФ не досягли мети та не стали настільки ефективними, як могли би бути.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: