Експерт про нову партію Савченко: презентацію логічно було би проводити в «ДНР»

Читать на русском
Тетяна Луповаполітичний експерт, конфліктолог

Все, що могла, Савченко вже сказала. Якщо дивитися на всю ситуацію в цілому, то складається враження, що це черговий проект Медведчука.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» заявила політичний експерт, конфліктолог Тетяна Лупова, аналізуючи перспективи політичної партії Надії Савченко РУНА.

«Дуже швидко Савченко розтратила все, що встигла заробити за час, поки була в полоні та в ув'язненні. Зараз усі побачили те, що є насправді. Савченко виявилася псевдополітиком та дуже швидко «згоріла», й навряд чи надалі є якісь перспективи», – вважає конфліктолог.

Після заяв, що на Донбасі представники «ДНР» – зовсім не терористи (які при цьому чомусь убили кілька тисяч українців) презентацію Савченко сміливо могла би проводити в «ДНР».

На її думку, шанси Савченко зайняти місце у великій політиці зводяться до нуля, а її проект навряд чи зможе зіграти на перевиборах.

«Якщо перевибори й будуть, то однозначно не через нікому незрозумілий та невідомий проект», - підкреслила експерт.

«Ймовірно, те, що презентація партії відбудеться у Львові, свідомо зроблено з розрахунком на провокації. Не виключено, що ці провокації можуть бути створені штучно ними ж», – припускає Лупова.

Нагадаємо, після того, як Савченко провела зустрічі з ватажками так званих «ДНР» і «ЛНР», фракція «Батьківщина» виключила її зі своїх лав. Після Верховна Рада виключила нардепа з української делегації в ПАРЄ.

В експертнмих колах вважають, що політика, яку веде Савченко, дійсно перебуває в руслі Кремля та навряд чи зараз це можна списати на недосвідченість або нестачу знань.

Презентація партії Савченко відбудеться 27 грудня у Львові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: