Міноборони РФ уточнило кількість пасажирів Ту-154

Читать на русском
Прізвище Валутов було додане в список артистів ансамблю пісні і танцю імені Александрова, які перебували на борту літака, однак згодом воно зникла з опублікованого на сайті відомства списку пасажирів літака.

На борту літака Ту-154, який зазнав аварії в Чорному морі, знаходилися 92 людини, а не 93, як повідомлялося раніше, уточнили в Міноборони РФ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на РБК.

Прізвище Валутов було додано в список артистів ансамблю пісні і танцю імені Александрова, які перебували на борту літака, однак згодом воно зникла з опублікованого на сайті відомства списку пасажирів літака.

На борту, за інформацією Міноборони, перебувала глава фонду «Справедлива допомога» Єлизавета Глінка. За деякими даними, вона не полетіла на цьому літаку, залишившись в Сочі. Однак підтвердження цієї інформації немає. За словами чоловіка Єлизавети Глінки, вона перебувала на борту літака.

Битва за Алеппо та доля Сирії: експерт розповів про роль РФ і США у війні світівПолітолог розповів, чому для РФ війна в Сирії є принциповою, оцінив позиції США та перспективи змінити ситуацію з новою адміністрацією в Білому домі.

В даний час в районі катастрофи літака в Чорному морі проводиться пошуково-рятувальна операція. Їй керує глава Міноборони Росії Сергій Шойгу. За словами представників відомства, район падіння літака точно визначений. «Тих, хто вижив не спостерігається», – повідомили в Міноборони.

У відомстві додали, що літак пропав з радарів через дві хвилини після зльоту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: