У Лівії невідомі викрали літак із пасажирами на борту

Читать на русском
Авіалайнер A320 лівійської авіакомпанії Afriqiyah Airways, що виконував переліт внутрішнім маршрутом, захоплений викрадачами.

Авіалайнер A320 лівійської авіакомпанії Afriqiyah Airways, що виконував переліт по внутрішньому маршруту захоплений викрадачами.

Про це повідомляє видання Times of Malta, пише «Слово і Діло».

Викрадений лайнер приземлився в аеропорту Мальти. На борту літака, що прямував з лівійського міста Себа в Тріполі, перебувають 118 осіб.

За інформацією видання, вимоги викрадачів наразі невідомі. Згідно з повідомленням, викрадачів двоє, вони погрожують підірвати літак.

Авіалайнер A320 лівійської авіакомпанії Afriqiyah Airways, що виконував переліт внутрішнім маршрутом, захоплений викрадачами.

За словами прем'єр-міністра Мальти Джозефа Муската, який отримав повідомлення про викрадений літак, інформація перевіряється правоохоронними органами.

На даний момент відомо, що викрадач всього один, він є прихильником Каддафі. Викрадач озброєний імовірно ручною гранатою і обіцяє відпустити всіх пасажирів, якщо будуть виконані його вимоги, які поки невідомі.

Аеропорт Мальти закритий, літаки переправляють в аеропорт Катанії на Сицилії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: