Оприлюднено інавгураційний графік Трампа

Читать на русском
Офіційна частина розпочнеться вранці 19 січня з покладання обраним президентом вінка на Арлінгтонському меморіальному кладовищі. 20 січня президент і віце-президент складуть клятву в Капітолії.

Інавгураційний комітет новообраного президента США Дональда Трампа в середу оприлюднив його графік на інавгураційний тиждень.

Про це повідомляють у Комітеті, передає «Слово і Діло».

Експерт пояснив, чому США не бачать у РФ загрози безпеціПолітолог розповів про відмінності позицій у США щодо РФ та пояснив, чому адміністрація Трампа не включила Росію до списку головних загроз.

Офіційна частина заходів, пов'язаних з інавгурацією, почнеться вранці в четвер, 19 січня, з покладання обраними президентом і віце-президентом вінка на Арлінгтонському національному меморіальному кладовищі. Після цього буде святковий вітальний концерт біля меморіалу Лінкольна.

20 січня президент і віце-президент складуть клятву в Капітолії й візьмуть участь у інавгураційному параді на Пенсільванія-авеню від Конгресу до Білого дому.

Вранці 21 січня в Національному соборі США за їх участю відбудеться «молитовний сніданок» – зустріч кількох тисяч представників різних релігій, а також представників американської політичної та ділової еліти.

Як повідомлялося раніше, адміністрація Трампа не включила Росію до списку головних загроз для США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: