Екс-заступник голови «Нафтогазу» застрелився при спробі затримання

Читать на русском
У Національній поліції України підтвердили інформацію про самогубство колишнього заступника голови Нафтогазу.

У Вінницькій області у власному будинку під час спроби затримання застрелився колишній заступник голови «Нафтогазу» часів президентства Віктора Януковича Геннадій Юр'єв.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

За інформацією ЗМІ, спікер Національної поліції Ярослав Тракало в коментарі розповів, що в середу, 21 грудня, співробітники військової прокуратури прийшли до будинку Юр'єва в Тиврівському районі. Їхньою метою було проведення невідкладних слідчих дій, а саме затримання підозрюваного в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах).

«Ще до потрапляння до будинку вони почули хлопок. Усередині вони виявили тіло з вогнепальним пораненням у голову», – сказав Тракало.

Він додав, що особа вбитого встановлюється. Водночас прес-секретар генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган підтвердила, що саме Юр'єв був знайдений у будинку мертвим.

Нагадаємо, в 2014 році міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що екс-голова «Нафтогазу» часів президентства Віктора Януковича Євген Бакулін вкрав у підприємства 4 мільярди гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: