Екс-заступник голови «Нафтогазу» Кацуба готовий піти на угоду зі слідством – ГПУ

Читать на русском
Учасник справи про розкрадання при закупівлі газових вишок, колишній заступник голови НАК Нафтогаз України Олександр Кацуба готовий співпрацювати зі слідством.

Колишній заступник голови НАК «Нафтогаз України» Олександр Кацуба написав заяву про готовність піти на угоду зі слідством у справі про закупівлю газодобувних вишок.

Про це журналістам заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє «РБК-Україна», передає «Слово і Діло».

«Станом на вчора Олександр Кацуба написав на моє ім'я заяву про готовність піти на угоду зі слідством», - заявив Луценко.

«Нафтогаз» збільшив прибуток більш ніж у 100 разівНАК «Нафтогаз України» в січні-вересні 2016 року збільшив чистий прибуток на 25 млрд 287,114 млн грн – до 25 млрд 520,784 млн грн або в 109 разів.

За його словами, це передбачає визнання провини, викривальні свідчення щодо лідерів злочинного угруповання, а також компенсацію збитків.

«Враховуючи, що Олександру Кацубі інкримінується розкрадання кількох мільярдів, ситуація з імовірністю укладення такої угоди із запропонованою ним сумою виглядає сумнівною. Однак все залежатиме від того, які свідчення, які факти щодо інших учасників розкрадання він надасть», – додав Луценко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-заступник голови «Нафтогазу» застрелився під час обшуку ГПУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: