«Нафтогаз» очікує отримати $20 мільярдів від виграшу за позовом проти «Газпрому»

Читать на русском
Загальні вимоги «Нафтогазу України» до «Газпрому» в рамках тяганини в Стокгольмському арбітражі щодо транзитного контракту становлять 10,2 мільярда доларів США.

НАК «Нафтогаз України» оцінює додатковий дохід у разі виграшу в російського «Газпрому» за позовом у Стокгольмському арбітражі щодо транзитного контракту в $20 млрд.

Про це повідомив головний комерційний директор НАК Юрій Вітренко на прес-конференції, передає «Слово і Діло».

«Для нас, ми рахували, ще 20 мільярдів доларів вартості майбутніх грошових потоків у разі позитивного рішення арбітражу», – сказав він.

«Нафтогаз» проти «Газпрому»: в Стокгольмі почався судУ Стокгольмському Арбітражному суді 25 вересня починаються усні слухання між «Газпромом» і «Нафтогазом».

Вітренко нагадав, що загальні вимоги «Нафтогазу України» до «Газпрому» в рамках тяганини в Стокгольмському арбітражі щодо транзитного контракту становлять $10,2 млрд.

Як повідомлялося раніше, Стокгольмський арбітраж на початку грудня 2016 завершив слухання в рамках справи між НАК «Нафтогаз України» і ПАТ «Газпром» за контрактом на транзит газу.

Нагадаємо, що 21 листопада в Стокгольмському арбітражі почалися слухання між НАК «Нафтогаз України» і ВАТ «Газпром» за контрактом на транзит газу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: