У фінал конкурсу на посаду очільника Одеської ОДА вийшли п'ять претендентів

Читать на русском
У фінал конкурсу на посаду голови Одеської обласної держадміністрації пройшли п’ятеро кандидатів.

З 31 кандидата, допущеного до конкурсу на посаду очільника Одеської обласної державної адміністрації, п'ятеро пройшли у фінал.

Про це повідомляє Думська з посиланням на одного з фіналістів, доцента Одеського регіонального інституту державного управління Олександр Остапенко, передає «Слово і Діло».

Експерт пояснив, чому Саакашвілі може об'єднатись із СадовимПоліттехнолог оцінив перспективи політичного проекту Міхеіла Саакашвілі й розповів, із ким екс-губернатор може об'єднатися.

За його словами, у фінал конкурсу пройшли також мер міста Балти Одеської області Сергій Мазур, директор держпідприємства Поліграфічний комбінат «Україна» Максим Степанов, директор ТОВ «Центр підтримки бізнесу» Артем Ващиленко і депутат від Радикальної партії Юрій Чижмарь.

Нагадаємо, 10 листопада прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що нового главу Одеської ОДА оберуть через публічний конкурс.

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі подав у відставку 7 листопада. Він обіймав посаду з 30 травня 2015 року. В ході оголошення про свою відставку губернатор озвучив шість причин, що спонукали його до цього.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: