Данилюк сподівається, що Держбюджет ухвалять сьогодні

Читать на русском
Міністр фінансів Олександр Данилюк сподівається, що Державний бюджет на 2017 рік ухвалять у Верховній Раді вже у вівторок, 20 грудня.
Олександр ДанилюкФото: прес-служба Кабміна

Державний бюджет на 2017 рік можуть ухвалити вже у вівторок, 20 грудня.

Про це в ефірі програми «Свобода слова» повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк, передає «Слово і Діло».

«Сподіваюся, в нас буде не бюджетний тиждень, а бюджетний вівторок. Вже сьогодні, раніше того часу, що зараз, буде ухвалений Державний бюджет-2017 і відповідні закони. У цьому Бюджеті закладені важливі реформи, яких очікують люди. Сподіваюся, що завтра (у вівторок – Ред.) це рішення буде ухвалено», – сказав Данилюк.

Держпідприємства зобов'яжуть відраховувати 50% прибутку до ДержбюджетуМіністерство економічного розвитку і торгівлі запропонувало уряду зобов'язати компанії з державною часткою в статутному фонді направити на виплату дивідендів 50% прибутку за підсумками 2016 року.

За його словами, в Бюджеті будуть зроблені певні зміни в зв'язку з націоналізацією «ПриватБанку».

«Потрібно передбачити процентні виплати за облігаціяхми, які будуть вкладені в капітал. Це технічний процес і це буде зроблено. Ми планували такі події», – розповів міністр.

Нагадаємо, вчора спікер парламенту Андрій Парубій заявив, що Верховна Рада цього тижня розгляне законопроекти, пов'язані з ухваленням проекту Держбюджету-2017.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: