У Онищенка є 10 днів, щоб надати докази політичної корупції – глава САП

Читать на русском
Нардеп-утікач Олександр Онищенко має протягом 10 днів надати докази політичної корупції в оточення Президента, інакше відповідне провадження буде закрите.
Назар ХолодницькийФото з відкритих джерел

Провадження щодо політичної корупції в оточенні Президента України та спроби повалення демократичного уряду буде закрите, якщо народний депутат Олександр Онищенко протягом 10 днів не надасть доказів щодо нього.

Про це заявив у ефірі телеканалу «112 Україна» заступник генпрокурора, очільник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, інформує «Слово і Діло».

Держдеп США не отримував від Онищенка компромат на ПорошенкаУ Держдепі США не коментують заяву Олександра Онищенка про передачу компромату на Петра Порошенка.

«Якщо він (Онищенко – Ред.) протягом 10 днів не надасть жодної інформації, яка підтверджує ті слова, які він сказав, напевно, що провадження треба буде закривати. Це об’єктивно. Тому що йти на поводу і грати в цей серіал правоохоронні органи не повинні», – наголосив він.

Як відомо, раніше народні депутати звернулись до НАБУ з вимогою «розслідувати скандальні заяви депутата-втікача Олександра Онищенка про масштабну політичну корупцію і змову для повалення демократичного уряду».

Вчора ж Національне антикорупційне бюро заявило про готовність допитати Онищенка в режимі відеоконференції. Між тим у Мін’юсті США спростували озвучену раніше нардепом-утікачем інформацію про зустріч із ним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: