Держдеп США не отримував від Онищенка компромат на Порошенка

Читать на русском
У Держдепі США не коментують заяву Олександра Онищенка про передачу компромату на Петра Порошенка.

У Державному департаменті не стали коментувати заяву народного депутата України Олександра Онищенка про передачу їм Міністерству юстиції США компромату на Президента України Петра Порошенка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ZN.ua.

«Ми, звичайно ж, бачили ці повідомлення. Я змушений перенаправляти вас до Міністерства юстиції за коментарем щодо цієї справи. Мені більше нічого додати», - заявив офіційний представник американського зовнішньополітичного відомства Марк Тонер.

На уточнююче запитання журналіста, чи мала місце зустріч Онищенко з представниками американського Мін'юсту 29 листопада, про який заявив український депутат, Тонер відповів: «Не можу підтвердити. Приношу свої вибачення, але я не обізнаний про це ».

Нагадаємо, Олександр Онищенко розповів, що компромат на Президента України Петра Порошенка складається з доказів підкупу парламентаріїв, рейдерства, корупційних переговорів з бізнесменами. Він заявив, що ці дані зібрані за два роки його перебування в команді Порошенко, і додав, що передав компромат на Президента Сполученим Штатам Америки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: