Бойовики «ЛНР» складають списки проукраїнськи налаштованих громадян – ІС

Читать на русском
Бойовики так званого МДБ ЛНР складають списки проукраїнськи налаштованих громадян. У цих списках вказують перелік рухомого та нерухомого майна.

У «МГБ ЛНР» складають списки проукраїнськи налаштованих громадян.

Про це повідомляє група «Інформаційний спротив»», передає «Слово і Діло».

Відзначається, що ступінь «проукраїнської налаштованості» визначається співробітниками «МГБ» у місцевих структурних підрозділах на власний розсуд, використовуються поняття «неблагонадійних» та «таких, що співчувають Україні».

СБУ викрила схему фінансування терористів «ЛНР» і «ДНР»СБУ викрила діяльність організованої групи шахраїв, які привласнювали гроші громадян в особливо великих розмірах під виглядом діяльності дилерських центрів Forex.

«У списках потрібно вказувати перелік рухомого та нерухомого майна, що належить цим особам», – уточнюють в ІС.

Нагадаємо, на початку грудня «МДБ ДНР» початло посилено шукати розповсюджувачів листівок з інформацією про програму СБУ «На тебе чекають вдома» для бойовиків, які добровільно відмовилися від участі в терористичній діяльності й звернулися до правоохоронних органів України з відповідною заявою.

Раніше повідомлялося, що на території окупованої Луганської області почастішали випадки підриву бойовиків і місцевих жителів на розтяжках і мінах, встановлених сепаратистами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: